Gezond in beweging!

Bij Fysio Fit Veenstade helpen we je graag bij het behalen van je persoonlijke doel. Wat je doelstelling ook is, onze trainers zijn er 7 dagen per week voor jou. In een ongedwongen en prettige omgeving kan je gebruik maken van ons aanbod. Train onbeperkt 7 dagen per week in de fitness inclusief begeleiding of volg één van onze groepslessen. Wil je graag afvallen en kunnen wij je daar bij helpen of wil je gebruik maken van een personal trainer? We bespreken graag de mogelijkheden met je! 

VANDAAG GEOPEND:

09:00 – 13:00 uur

Dit is Fysio Fit Veenstade

  • Groepsles en vrije fitness
  • Professionele begeleiding
  • Sporten met moderne methodes
  • In-huis fysiotherapie
  • 7 dagen per week geopend
  • Gratis gebruik van sauna
0groepslessen
0sportruimtes
0trainers

Fitness mogelijkheden

Individueel trainen waar persoonlijke aandacht voor onze sporters centraal staat. Samen gaan we aan de slag en bespreken we je doelstelling.

Door een gecertificeerde instructeur zal er een intake worden afgenomen en aan de hand van jouw wensen stellen we een schema op welke we iedere maand evalueren voor het beste resultaat!

Het volledige aanbod >

Groepslessen

Wekelijks bieden wij ruim 30 kwalitatief hoogwaardige groepslessen. Lees over al onze verschillende lesvormen:
Essentrics
Een harmonieuze mix van lichaamsbeweging en de connectie tussen lichaam en geest, wacht op jou bij Fysiofit Veenstade. Ontketen de kracht van beweging en verjong je lichaam met ons diverse aanbod van Essentrics lessen. Of je nu een beginner bent of een ervaren beoefenaar, onze deskundige trainers zullen je begeleiden om flexibiliteit, kracht en algeheel welzijn te bereiken. Omarm de essentie van een gezonde levensstijl en sluit je vandaag nog aan bij Fysiofit Veenstade. Gezond in beweging!
Indoor Cycling
Ben je klaar om gezond in beweging te komen? Ontdek de opwinding van indoor cycling bij Fysiofit Veenstade! Onze enthousiaste trainers en state-of-the-art sportruimte staan ​​klaar om je naar nieuwe hoogtes te brengen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde fietser, ons gevarieerde aanbod van groepslessen biedt voor elk wat wils. Ontdek onze nieuwste toevoeging, Essentrics, en beleef een unieke fitnesservaring. Bekijk nu het rooster van dit moment en zet je eerste stap naar een gezondere levensstijl. Gezond in beweging met Fysiofit Veenstade – jouw ideale fitnessbestemming.
Body Mix
Een mix van de verschillende groepslessen die Fysio Fit Veenstade aanbiedt. Uit het hele assortiment van groepslessen wordt een greep gedaan, en zo is elke les weer anders.
Clubjoy power
Een bron van energie en kracht voor een gezond en bewegend leven! Bij Fysiofit Veenstade geloven we in de kracht van beweging en daarom bieden we Clubjoy power aan als onderdeel van onze fitness mogelijkheden. Met Clubjoy power haal je het beste uit jezelf en werk je aan een sterker en fitter lichaam. Laat je inspireren door onze ervaren trainers en ervaar de positieve effecten van deze dynamische en uitdagende groepsles. Join the Clubjoy power movement en laat je lichaam en geest stralen! Gezond in beweging bij Fysiofit Veenstade, “Gezond in beweging!”.
Bodyshape
Bodyshape fitness brengt jouw gezondheid en fitheid naar een hoger niveau! Bij Fysiofit Veenstade geloven we in de kracht van beweging en daarom bieden we ook Bodyshape fitness aan als onderdeel van onze fitness mogelijkheden. Met Bodyshape fitness werk je aan een strakker en sterker lichaam en verbeter je jouw algehele conditie. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en motiveren tijdens deze energieke en uitdagende groepsles. Beleef de positieve effecten van Bodyshape fitness en ervaar zelf hoe je lichaam en geest kunnen stralen! Join the Bodyshape movement en word gezonder en fitter dan ooit tevoren. Gezond in beweging bij Fysiofit Veenstade, “Gezond in beweging!”.
Core Mix

Core Mix is dé manier om jouw gezondheid en fitheid naar een hoger niveau te tillen! Bij Fysiofit Veenstade geloven we in de kracht van beweging en daarom bieden we ook Core Mix aan als onderdeel van onze fitness mogelijkheden. Met Core Mix werk je aan een sterker en strakker lichaam, terwijl je tegelijkertijd je algehele conditie verbetert. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en motiveren tijdens deze energieke en uitdagende groepsles. Ervaar zelf de positieve effecten van Core Mix en laat je lichaam en geest stralen! Doe mee met de Core Mix beweging en word gezonder en fitter dan ooit tevoren. Gezond in beweging bij Fysiofit Veenstade, “Gezond in beweging!”.

Boks fit
Power, discipline, and strength. Ontdek de ware betekenis van doorzettingsvermogen met onze revolutionaire bokstrainingen. Met de juiste technieken en begeleiding tillen wij je naar een hoger niveau. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je jezelf uitdaagt en nieuwe grenzen verlegt. Boks fit en ervaar de ultieme workout die zowel je lichaam als geest transformeert. Word de kampioen van je eigen reis en ontdek het potentieel dat diep in je verscholen ligt. Kies voor kracht, kies voor Boks fit.
Yoga
Ontdek de helende kracht van Yoga en verbind lichaam, geest en ziel. Laat stress en spanning los terwijl je je flexibiliteit en balans verbetert. Of je nu een ervaren yogi bent of nieuw bent in de wereld van Yoga, onze gepassioneerde instructeurs begeleiden je met liefde en expertise. Kom bij ons en word de beste versie van jezelf. Namaste.

Rooster van dit moment