Onze werkwijze

Altijd eerst een intakegesprek!

Met een persoonlijk begeleidingsplan ( trainingsschema ) ga jij je doel gewoon halen! Deze begeleiding bieden we standaard aan alle leden die komen fitnessen bij Fysio Fit Veenstade, 7 dagen per week staan onze coaches voor je klaar. We starten met een intakegesprek en nulmeting: wat is je doel, hoe vaak wil je komen trainen, hoe staat je conditie ervoor, is er een medische achtergrond aanwezig? Aan de hand hiervan gaan we aan de slag!
Afvallen
Body Support partner
Kracht & conditie
Gezonde rug
Vitaal+
Bodysupport, op een verantwoorde manier gewicht verliezen, aankomen of stabiel blijven? Geef je dan op voor ons bodysupportprogramma, 12 weken lang ga je aan de slag met persoonlijke voedingsschema’s en krijg je hulp van jouw coach. Maak gebruik van de handige app en volg je progressie.
Wat jouw doelstelling ook is, wil je graag spieren kweken of aan je conditie werken? We helpen je graag bij het behalen van je gewenste doel! Op een verantwoorde en veilige manier laten we je kennismaken met onze fitnessapparatuur en moderne materialen.
Een veel voorkomende blessure zien we vaak terug vanuit de rug, wij helpen je daarom ook graag bij het specifiek versterken van je rug en core. Door middel van afwisselende stabiliteit oefeningen streven we naar het beste resultaat en een sterkere rug.
Wist je dat steeds meer 50+ sporters actief zijn binnen fitnesscentra’s? Naast het feit dat fitness ervoor zorgt dat je je fitter en vitaler voelt is het ook goed voor het sociale aspect, bovendien is samen sporten natuurlijk ook gezellig!

Wij zijn er voor jou

Vanaf het moment dat je bij ons traint, zijn wij er voor jou. We begeleiden, helpen en motiveren je wanneer je dat nodig hebt. Elke twee maanden bekijkt jouw coach of je de gewenste vooruitgang hebt geboekt aan de hand van een meet- en weegmoment. Eventueel passen we samen het trainingsschema aan. 

Gratis proefweek

Voordat je je definitief bij ons inschrijft, kun je natuurlijk eerst een proefles volgen.
Vraag hier een gratis proefweek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.