Nieuws

Blijf op de hoogte

Vacature omschrijving:

Voor ons fitnesscentrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van fitnessactiviteiten en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in en om de fitness. Je maakt trainingsschema's op maat, bent service gericht en gaat voor kwaliteit. Naast het persoonlijk begeleiden is het kunnen geven van een groepsles een pre. Daarnaast ben je bereid om in de avonden en weekenden te werken.

Het centrum:
Fysiofit Veenstade in Vaassen is gevestigd in Sportcentrum de Koekoek. Met als slogan GEZOND IN BEWEGING richten we ons primair op mensen die verantwoord willen bewegen. Uiteraard zijn er ook ruim voldoende mogelijkheden voor de fanatieke sporters. In al ons doen en laten staan goede persoonlijke begeleiding en plezier centraal.

Bedrijfscultuur:
De bedrijfscultuur is professioneel, informeel en met aandacht voor alle mensen.

Aantal uren:
Minimaal 20-24 uur per week.

Functie eisen:
Fitvak A (B) of een andere fitness gerelateerde opleiding (Sport en Bewegen, CIOS of ALO)

Geïnteresseerd?
Stuur dan je CV en motivatie naar sabine.kobussen@fysiofitveenstade.nl t.a.v. Sabine Kobussen

#fysiofit #fysiofitveenstade #fitness #groepsles #personaltraining #indoorcycle #core
#yoga #clubjoypower #essentrics #boksfit #bodymix #fysiotherapie Minder weergeven

Vacature omschrijving: Voor ons fitnesscentrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van fitnessactiviteiten en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden in en om de fitness. Je maakt trainingsschema's op maat, bent service gericht en gaat voor kwaliteit. Naast het persoonlijk begeleiden is het kunnen geven van een groepsles een pre. Daarnaast ben je bereid om in de avonden en weekenden te werken. Het centrum: Fysiofit Veenstade in Vaassen is gevestigd in Sportcentrum de Koekoek. Met als slogan GEZOND IN BEWEGING richten we ons primair op mensen die verantwoord willen bewegen. Uiteraard zijn er ook ruim voldoende mogelijkheden voor de fanatieke sporters. In al ons doen en laten staan goede persoonlijke begeleiding en plezier centraal. Bedrijfscultuur: De bedrijfscultuur is professioneel, informeel en met aandacht voor alle mensen. Aantal uren: Minimaal 20-24 uur per week. Functie eisen: Fitvak A (B) of een andere fitness gerelateerde opleiding (Sport en Bewegen, CIOS of ALO) Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar sabine.kobussen@fysiofitveenstade.nl t.a.v. Sabine Kobussen #fysiofit #fysiofitveenstade #fitness #groepsles #personaltraining #indoorcycle #core #yoga #clubjoypower #essentrics #boksfit #bodymix #fysiotherapie Minder weergeven

Het nieuwste groepslesrooster Q1 staat online!

Het nieuwste groepslesrooster Q1 staat online!

Wij willen jullie namens team Veenstade bedanken voor het afgelopen mooie jaar, er zijn veel mooie dingen gebeurd en wij hopen dit natuurlijk ook voor het aankomende jaar. 

Wij wensen jullie namens het team een mooi, gezond en sportief 2024. 

 #2024 #nieuwjaar #fitness #gelukkignieuwjaar❤️

Wij willen jullie namens team Veenstade bedanken voor het afgelopen mooie jaar, er zijn veel mooie dingen gebeurd en wij hopen dit natuurlijk ook voor het aankomende jaar. Wij wensen jullie namens het team een mooi, gezond en sportief 2024. #2024 #nieuwjaar #fitness #gelukkignieuwjaar❤️

SAMEN SPORTEN IS 2X ZO LEUK! 
Voor ieder aangebracht lid in januari '24 ontvang jij als trouw lid één maand gratis sporten! Met wie start jij je goede voornemens?

SAMEN SPORTEN IS 2X ZO LEUK! Voor ieder aangebracht lid in januari '24 ontvang jij als trouw lid één maand gratis sporten! Met wie start jij je goede voornemens?

Release party!!

op woensdag 3 januari organiseert ClubJoy Power een release party. 
Meld je snel aan voor de groepsles want vol=vol, 

#fit #clubjoypower💪 #meldjeaan #groepslessen #fitness

Release party!! op woensdag 3 januari organiseert ClubJoy Power een release party. Meld je snel aan voor de groepsles want vol=vol, #fit #clubjoypower💪 #meldjeaan #groepslessen #fitness

A.s. donderdag zijn we tussen 13:00 & 16:30 uur extra geopend in de fitness! Kom lekker trainen en ontvang uiteraard een stempel ;)

A.s. donderdag zijn we tussen 13:00 & 16:30 uur extra geopend in de fitness! Kom lekker trainen en ontvang uiteraard een stempel 😉

We wensen alle sporters fijne feestdagen! Geniet er van en tot volgende week!

1e kerstdag gesloten
2e kerstdag gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

We wensen alle sporters fijne feestdagen! Geniet er van en tot volgende week! 1e kerstdag gesloten 2e kerstdag gesloten Nieuwjaarsdag gesloten

EXTRA groepslessen komende week!

Genoeg redenen om lekker fit te blijven tussen alle feestdagen door! Check het rooster en reserveer je plekje! Met wie kom jij sporten?

EXTRA groepslessen komende week! Genoeg redenen om lekker fit te blijven tussen alle feestdagen door! Check het rooster en reserveer je plekje! Met wie kom jij sporten?

Beste sporters,

Tussen 23 en 31 december hebben we een goed gevuld groepslesrooster! Wie zien we in één van onze extra groepslessen?

Geef je op tijd op via Mywellness, vol = vol.

Beste sporters, Tussen 23 en 31 december hebben we een goed gevuld groepslesrooster! Wie zien we in één van onze extra groepslessen? Geef je op tijd op via Mywellness, vol = vol.

Sporter van de maand

Elke maand zetten we een sporter in de spotlight. Deze keer is …….. sporter van de maand mei! …… is een zeer trouwe gast die al jaar en dag bij Fysio Fit Veenstade komt. Soms wel twee keer per dag!