Body Support is een programma dat je op een gezonde manier helpt bij afvallen en verantwoorde beheersing van je gewicht. Geen crashdieet of uitputtingsslag, maar het bereiken van een optimale stofwisseling door een gezonde combinatie van sport en voeding.

Aan de hand van onder andere lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen we je BMI en energiebehoefte. Op basis daarvan maken we een trainingsschema voor je en wordt er wekelijks een persoonlijk eetschema opgesteld met zeven dagmenu’s. Ieder dagmenu bestaat uit zes eetmomenten: drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. Deze dagmenu’s bevatten de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen en zijn te maken met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten.

Afvallen, aankomen of op gewicht blijven

De resultaten van Body Support zijn spectaculair. Mensen die willen afvallen behalen een gemiddeld gewichtsverlies van acht tot tien kilo in drie maanden. Heb je een te laag gewicht, dan krijg je met Body Support door middel van eenvoudige, onschadelijke supplementen meer spiermassa, meer energie en een hogere weerstand. Body Support kan je ten slotte ook helpen om op gewicht te blijven, sneller te herstellen als je veel sport of, in aanvulling op krachttraining, meer spiermassa te kweken.

Wil jij ook op een verantwoorde manier omgaan met je gewicht? Neem contact op met Fysio Fit Veenstade. We helpen je graag verder!

Voordelen Body support

  • Combinatie van voeding en sport
  • Verantwoord afvallen
  • Op je streefgewicht blijven
  • Persoonlijke dagmenu’s met boodschappenlijstje
  • Gemakkelijk te volgen

Interesse?

Wil je meer informatie of direct aanmelden, dat kan via ons contactformulier. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook altijd!