Ben jij zwanger en wil jij je op een actieve manier voorbereiden op de bevalling en het herstel daarna? Dan is ZwangerFit iets voor jou!

Zwangerfit  is een leuke, sportieve manier om fit te blijven tijdens de zwangerschap, je voor te bereiden op de bevalling en snel weer in shape te komen na de bevalling.

Fit zijn en fit blijven

Dat kan ook tijdens en na de zwangerschap. Het is aangetoond dat zwangere vrouwen die aan sport doen zich fijner voelen, een makkelijkere bevalling hebben en minder overgewicht hebben na de bevalling. Daarnaast is het ook gezond voor de baby. Echter dient het sporten wel te gebeuren op een verantwoorde en aangepaste wijze. Al vroeg in de zwangerschapsperiode wordt er preventief getraind met speciale aandacht voor rug-, buik- en bekkenbodemspieren.

Naast het werken aan conditie, houding, behoud van fitheid, mobiliteit en vitaliteit kunnen zij ook zwangerschap gerelateerde klachten voorkomen of verminderen.

Voordelen ZwangerFit

  • Meer energie
  • Betere conditie
  • Minder kans op rug-en bekkenklachten
  • Positief effect op de baby
  • Snel terecht bij Bekkentherapeut of fysiotherapeut bij eventuele klachten

Interesse?

Wil je meer informatie of direct aanmelden, dat kan via ons contactformulier. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook altijd!